CONTROLLO TOP; VIENE PROPOSTO IN PARTICOLAR MODO A STRUTTURE DI MEDIE E; applicazione; del concetto di - Polaris PCF031AFG - Bedienungsanleitung - Seite 9

Polaris PCF031AFG

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10

THE NEW

ICE AGE

IL

CONTROLLO TOP

VIENE PROPOSTO IN PARTICOLAR MODO A STRUTTURE DI MEDIE E

GRANDI DIMENSIONI.

Grazie alle sue funzionalità ben si adatta all’

applicazione

del concetto di

Cook&Chill

, in cui forni che utilizzano le strutture carrellate lavorano in sinergia con gli abbattitori

ad essi compatibili. La fase di abbattimento, che varia a seconda delle capacità produttive richie

-

ste, è gestita in modo autonomo dal software integrato nel controllo. I cicli di lavoro possono
essere memorizzati e richiamati all’occorrenza.

ENG

THE

TOP CONTROLLER

TARGETS, ABOVE ALL, THE

MEDIUM- AND LARGE-SCALE CATERING INDUSTRY and is

particularly suited to the application of the

Cook&Chill con-

cept

, with chillers designed to be compatible with ovens using

trolley units. Depending on the production capacity demand

-

ed by the catering service, the blast chilling stage is managed
autonomously by the software built into the actual controller.
The resulting cycles can be stored and called back up when
needed.

FRA

LE

CONTRÔLE TOP

EST PROPOSÉE EN PARTICULIER

AU SECTEUR DU CATERING DE GRANDE ET MOYENNE DI-
MENSIONS et à l’application du concept de

Cook&Chill

grâce

aux cellules de refroidissement compatibles avec les fours utili-

sant des structures coulissantes.

Selon les exigences de capacité de production des services

catering, la phase de refroidissement est gérée de façon au

-

tonome par le logiciel intégré au dispositif même de contrôle.

Les cycles ainsi obtenus pourront être mémorisés et, en occur-

rence, rappelés.

DEU

DIE LINIE MIT SCHNELLKÜHLERN/SCHOCKFROSTERN

MIT

KONTROLLSYSTEM TOP

WIRD BESONDERS FÜR DEN

MITTLEREN UND GROSSEN CATERINGBEREICH und den Ein-

satz des

Cook&Chill-Systems

angeboten, wobei die Schnellab

-

kühler mit Backöfen kombiniert werden können, die Horden

-

wagenstrukturen verwenden. Die Schnellabkühlung, die nach
der vom Cateringbetrieb zu erbringenden Produktionsleistung
unterschiedlich sein kann, wird durch eine integrierte Software
automatisch ausgeführt. Die können gespeichert und bei Be

-

darf erneut abgerufen werden.

SPA

EL

CONTROL TOP

ES IDÓNEO PARA MEDIAS Y GRAN-

DES EMPRESAS DE CATERING y para los que quieren aplicar
el concepto de

Cook & Chill

con abatidores compatíbles con

hornos que utilizan carros. Según la capacidad productiva

solicitada del servicio de catering, las fases de abatimiento y
sobrecongelación se gestionan de forma autónoma por el sof-

tware integrado en el mismo control. Los ciclos conseguidos
de esta manera se pueden memorizar y utilizar cada vez que
es necesario.

jump

top

PBC201ASP

PBC121AP-P

PBC402DSP

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Zusammenfassung

Seite 1 - ANCHE GLI ALIMENTI

ENG FOOD NEEDS CARE, TOO Preserving food requires different temperatures according to its nature: meat, vegetable or fish. Pastry products need a proper percentage of moisture to stay soft. Ice cream requires specific temperatures to maintain its creaminess. If food has to be preserved for a long ti...

Seite 2 - ENG; 0 years of experience in the field of refrigeration ena-; FRA; Grâce à ses 30 ans d’expérience dans le secteur de la; DEU; 0 Jahre Erfahrung auf dem Gebiet der Kühlung machen; SPA; Los 30 años de experiencia en el campo de la refrige-; GASTRONOMIA; THE NEW

ENG 30 years of experience in the field of refrigeration ena- bles Polaris to find the right solution for all these needs having developed a wide range of equipment for specific use in each sector.Equipment is built specifically for: • GASTRONOMY• ICE CREAM• BAKERY• PIZZERIA• BLAST CHILLING/FREEZIN...

Seite 3 - IGIENE E SICUREZZA; Nell’intervallo di temperature fra +65 °C e +10 °C si ha la; proliferazione batterica; nei cibi che può generare; ABBATTITORI

4 I VANTAGGI DELL’ ABBATTIMENTO 1• Distruzione flora batterica 2• Moltiplicazione flora batterica 2• Arresto attività batterica ENG 1• Bacteria are destroyed 2• Bacteria multiply 3• Bacteria are dormant DEU 1• Zerstörung der Bakterienflora 2• Vermehrung der Bakterienflora 3• Stopp der Bakte- rienflo...