Hansa BOEI 69458 - Handbuch - Seite 19

Ofen Hansa BOEI 69458 – Bedienungsanleitung im pdf-Format kostenlos online lesen. Wir hoffen, dass sie Ihnen helfen wird, alle Fragen zu lösen, die Sie bei der Bedienung Ihrer Geräte haben könnten.

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BEDIENUNG

Top and bottom heaters on

Set the knob in this position for co

-

nventional baking. This setting is ideal

for baking cakes, meat, ish, bread

and pizza (it is necessary to preheat

the oven and use a baking tray) on

one oven level.

Top heater, bottom heater and fan

are on.

This knob setting is most suitable

for baking cakes. Convection baking

(recommended for baking).

When the

functions have been

selected but the temperature knob is

set to zero only the fan will be on. With

this function you can cool the dish or

the oven chamber.

Bottom heater on

When the knob is set to this position

the oven is heated using only the

bottom heater. Baking of cakes from

the bottom until done (moist cakes

with fruit stufing).

Convection with ring heating ele-

ment

Setting the knob in this position allows

the oven to be heated up by a heating

element with air circulation forced by a

rotating fan itted in the central part of

the back wall of the of and chamber.

Lower baking temperatures than in the

conventional oven can be used.

Heating the oven up in this manner en

-

sures uniform heat circulation around

the dish being cooked in the oven.

Convection with ring heating ele-

ment and bottom heater on

With this setting the convection fan

and bottom heater are on, which in

-

creases the temperature at the bottom

of the cooked dish. Intense heat from

the bottom, moist cakes, pizza.

Grill

Das sog. „Oberflächengrillen” wird

für kleine Portionen von Fleisch wie

z.B. Steaks, Schnitzel, Fische wie für

Toasts, Würste, belegte Brote und

Baguetten (die zu grillende Speise soll

maximal 2-3 cm dick sein und beim

Braten muss sie umgedreht werden).

Kontrollleuchte

Das Einschalten des Backofens wird über

zwei Kontrollleuchten signalisiert, gelb und

rot. Die gelbe Kontrollleuchte signalisiert

den Backofenbetrieb. Erlischt die rote Kon

-

trollleuchte,

so ist die eingestellte Backofentemperatur

erreicht. Falls das Kochrezept empfiehlt,

die Speise in den vorgewärmten Backofen

zu stellen, sollte dies nicht vor dem ersten

Erlöschen der roten Kontrollleuchte erfolgen.

Während des Backens wird die rote Kontroll

-

leuchte zeitweise sich ein- und ausschalten

(Thermostatfunktion des Backofens). Die

gelbe Kontrollleuchte kann auch in der

Drehschalterstellung „Backofenbeleuchtung”

leuchten.

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